Didim
KSM härkätie2018

Kuuloauto saapuu Somerolle

 

Kuuloliiton suosittu kuuloauto kiertää parhaillaan Suomea. Se saapuu Somerolle perjantaina huhtikuun 27. päivä. Torireissulla voi siis silloin tarkistuttaa myös kuulonsa.
Auto kiertää kolmatta vuotta, pysähdyspaikkoja on nyt noin 80. Auto on saavuttanut suuren suosion, sillä siellä on tehty jo tuhansia kuulontarkistuksia.
Autossa on mahdollisuus myös osallistua kuuloseulontaan. Se on tarkoitettu henkilöille, jotka epäilevät kuulonsa heikentyneen, mutta eivät vielä käytä kuulokojetta. Kuuloseulontaan aikovien on varattava aika Forssan Seudun Kuulo -yhdistyksestä.
Yhdistyksestä kerrotaan, että kuulokojeesta olisi hyötyä arviolta 300 000 suomalaiselle. Kuulo heikkenee luonnollisesti ikääntymisen myötä, mutta myös nuorten vapaa-aikana saamat meluannokset ovat kasvaneet.
Jonkinasteista kuulon alenemaa on 750 000 suomalaisella.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry