Didim
KSM härkätie2018

Lentopallon SM-turnaus Somerolla viikonloppuna

 

Tapio Kangasniemi

Teksti Jouni Oksanen
Viikonvaihteessa Somerolla pelataan B-tyttöjen lentopallon kaksipäiväiset SM-finaalit. Turnaus on yksi vuoden suurimmista tapahtumista Somerolla ja kuluvan vuoden mittavin urheilutapahtuma kaupungissamme.
Turnauksen toteutukseen tarvitaan kaikki Somerolla käytössä olevat neljä salia.
Alkusarjan ottelut ja sijoituspelit pelataan Joensuun koulun palloiluhallissa kahdella kentällä, Kiiruun koulukeskuksen uudessa salissa ja monitoimitalolla. Turnauksen välierät ja mitaliottelut ovat sunnuntaina Monarilla.
Turnauksessa on mukana kaksitoista Suomen parasta joukkuetta. B-tyttöjen SM-sarjaan on kauden aikana osallistunut lähes 100 joukkuetta ja yli 1 000 pelaajaa.

Turnaukseen saapuu myös Suomen maajoukkueen päävalmentaja ja Kuortaneen lentopalloakatemian valmennustoiminnasta vastaava Tapio Kangasniemi sekä Suomen Lentopalloliiton urheilutoiminnan johtaja  Sami Heikkiniemi tarkkailemaan tulevaisuuden lupauksia.

Lue lisää 13.4.2018 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry