Didim
KSM härkätie2018

Liikuntaväki haluaa asiantuntijuutensa käyttöön

Someron Liikunta ja Someron kaupunki päivittävät ja tarkentavat sopimustaan, joka on päättymässä kuluvan vuoden lopussa.
– Haluamme, että kaupunki miettii tarkasti, mitä kaikkia toimintoja ja liikuntapaikkoja se kuntalaisilleen tarjoaa. Ja myös määrittelee, paljonko rahaa sillä on palveluihin käytettävänään. Someron Liikunta tekee työn ja järjestää palvelut näiden reunaehtojen puitteissa. Roolit on selvitettävä, toteaa Someron Liikunnan toiminnanjohtaja Veera Hälli.
Someron Liikunnan uusi puheenjohtaja Jussi Varjus toivoo, että kaupunki ottaa Someron Liikunnan mukaan jo suunnitteluvaiheessa, kun liikuntapaikkoja aiotaan remontoida tai rakentaa uutta.
– Ulkoisena toimijana me olemme olleet hieman syrjässä kaupungin päätöksenteossa. Toivon, että seurojen asiantuntijuutta kuultaisiin ja saisimme äänemme esiin, kun liikuntapaikkoja ruvetaan remontoimaan ja rakentamaan; että meitä kuultaisiin jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää perjantain 6.4. Somero-lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry