Didim
KSM härkätie2018

Liisa Vitalin elämäntyö esittäytyy suvella

Taiteilija Liisa Vitalin suunnittelemat korut ovat ajattomia. Edesmenneen korusuunnittelijan töitä pääsee ihailemaan ensi kesänä näyttelyssä Hovilan kartanossa. Esillä on myös kuvia koruista, Vitalista ja hänen elämästään.

Somerolaisen Vitalin syntymästä tulee kuluneeksi sata vuotta marraskuussa. 100-vuotisjuhlan kunniaksi hänen töitään on otettu uustuotantoon, julkaistaapa yksi arkistojen kätköistä löydetty ennenjulkaisematonkin korumallisto.

Lisäksi pari mallia pääsee komeilemaan myös kankaalle.

Lue lisää perjantain 20.4. Somero-lehdestä

Leppäkerttu-malli lienee Liisa Vitalin tunnetuimpia.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry