Didim
KSM härkätie2018

Lipaskerääjät liikkeellä tänään ja vapunaattona

 

Someron Unicef-ryhmä on mukana valtakunnallisessa Jano-keräyksessä tekemällä lipaskeräystä 28.4. ja 30.4. sekä S-marketilla että K-Supermarket Härkätiessä.
Jano-keräyksellä hankitaan varoja, jotta lapset saavat puhdasta vettä ja muuta elintärkeää apua.
Lipaskeräyksen lisäksi keräykseen voi ottaa osaa tekstaamalla JANO numeroon 16499 (lahjoitus 10 euroa) tai verkossa: www.unicef.fi.
Unicef kumppaneineen tekee kriisimaissa tauotta työtä nälänhädän estämiseksi. Vuonna 2018 se takaa puhtaan veden 35,7 miljoonalle ihmiselle, rokottaa 10 miljoonaa lasta tuhkarokkoa vastaan, varmistaa 8,9 miljoonan lapsen koulunkäynnin ja hoitaa 4 miljoonaa vakavasta aliravitsemuksesta kärsivää lasta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry