Didim
KSM härkätie2018

Mittaamalla voit tietää

Kohonneella verenpaineella on yhteys aivoverenkiertohäiriöihin. Se on salakavalasti oireeton, joten verenpaineen säännöllisellä mittaamisella on merkitystä.
Noin puolella aivoverenkiertohäiriöpotilaista on ollut kohonnut verenpaine. Moni ei tiedä, että kohonneella verenpaineella ja aivoterveydellä on yhteys, joten säännöllinen verenpaineen mittaaminen kannattaa aloittaa ajoissa.
Eritoten miehillä verenpaine alkaa tyypillisesti kohota kolmenkympin tienoilla, naisilla hieman myöhemmin. Verenpaineen säännöllinen seuraaminen kuuluu siis kaikille.
Positiivista on kuitenkin se, että vaikka kohonnut verenpaine on terveysriski, voi jokainen vaikuttaa siihen omilla valinnoillaan. Tupakoinnin lopettaminen, painonhallinta, suolan käytön vähentäminen ja säännöllinen, viikottainen liikuntaharrastus ovat esimerkiksi hyviä keinoja laskea verenpainearvoja.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry