Didim
KSM härkätie2018

Patsastie-toimikunnan kasvi- ja sienikävely huomenna

 

Kasvilenkkiyhdistyksen erityisalana ovat kasvien ja sienten havainnointi ja pitkäaikaisseuranta. Yhdistyksen hallituksen asettama patsastietoimikunta alkaa nyt avata kansalaisille polkua uuden oppimiseen kulttuuriympäristössä.
Ensimmäiselle patsastie-toimikunnan noin kilometrin mittaiselle iltapäivälenkille lähdetään Härkäpatsaan luota torilta vapunaaton aattona 29.4. Kävellään hitaasti Kiiruun puiston kautta ja palataan Urheilutietä pitkin takaisin torille.
Kyseinen päivä on valittu suuren suomalaisen ”kasvilenkkeilijän” Elias Lönnrotin muistoksi. Silloin 190 vuotta sitten Lönnrot lähti ensimmäiselle matkalleen jalkapatikassa Sammatista Pusulan Kaukolaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry