Didim
KSM härkätie2018

Poliisin huumevalvontaisku Somerolle ja Saloon: 23 rikosilmoitusta, takavarikkoja ja kotikasvattamoja

 

Salossa ja Somerolla kirjattiin 23 rikosilmoitusta viikonloppuna huumevalvontaiskun seurauksena. Lounais-Suomen ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitokset tekivät yhteisen huumevalvontaiskun Salon seudulle viikonloppuna.

Rikosnimikkeistä yleisin oli huumausaineen käyttörikos, Näitä poliisi kirjasi 23 kappaletta. Lisäksi kirjattiin 5 huumausainerikosta ja 4 rattijuopumusepäilyä huumaantuneena ajamisesta sekä ampuma-aserikos.

Marihuanaa takavarikoitiin epäiltyjen hallusta yhteensä yli 200 grammaa, amfetamiinia joitain grammoja ja alfa-pvp:tä noin 15 grammaa. Lisäksi poliisi paljasti kaksi kotikasvattamoa, joista löytyi runsaasti kannabis-kasveja. Epäiltyyn ampuma-aserikokseen liittyen takavarikoitiin laiton käsiase.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry