Someron rengas huhtikuu2017

Sinkkubiisin julkaisu ja Someron keikka huomenna

 

12 Inches

Lähes 20 vuotta musaa tehnyt somerolainen 12 Inches julkaisee jälleen uuden sinkkubiisin huomenna lauantaina. Netin suoratoistopalveluissa kuunneltavissa olevan Rant Song -kappaleen kunniaksi bändillä on myös keikka samana päivänä 14.4. Somerolla Hämeenportissa.

Lue lisää 13.4.2018 lehdestäVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150