Didim
KSM härkätie2018

Somerolaisjunnut jäällä jääkiekon A-maajoukkueen kanssa

 

Someron Pallon 06/07 -jääkiekkojoukkue osallistui menestyksekkäästi Jääkiekkoliiton ja Helsingin Sanomien E-junioreille suunnattuun Kunnioita Peliä -videokisaan, jonka aiheena oli vanhempien katsomokäyttäytyminen.
Palkintona oli kolmelle joukkueelle liput Suomi– Valko-Venäjä -otteluihin joko Turkuun, Hämeenlinnaan tai Helsinkiin. Lisäksi joukkueet pääsivät jäälle tekemään kunniakujan Suomen A-maajoukkueelle.
Voittajavideot tulivat SoPa 06/07 -joukkueelta sekä KaKiPo 07 ja EPS 06 -joukkueilta.
Kunnioita peliä -ohjelma on suunniteltu, jotta suomalainen jääkiekko olisi reilumpaa kaikille sen osapuolille.

 

 

 

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry