Didim
KSM härkätie2018

Suuntaa luontoon

Lähde luontoon liikkumaan. Se kannattaa, sillä ulkoilmassa vietetyt hetket tekevät tutkitusti hyvää sekä mielelle että keholle. Raikas ilma luonnon läheisyydessä vähentää stressiä, rauhoittaa kehoa ja virkistää oloa.
Liikkuminen on ihmisille luontaista ja vähentää riskiä moniin sairauksiin. Liikunta on unen ja terveellisen ravinnon ohella tärkeä tekijä palautumisen ja levon kannalta.
Ulkona liikkuminen auttaa jaksamaan, ja myös kuormittaa kehoa monipuolisesti. Metsäpoluilla kävellessä alaraajat ja keskivartalon lihakset kuormittuvat monipuolisesti ja koordinaatio sekä motoriikka saavat harjoitusta.
Hengitä keuhkot täyteen raikasta ilmaa. Syvään hengittäminen auttaa rentoutumaan. Kaunista luontomaisemaa katsellessa mieli lepää.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry