Didim
KSM härkätie2018

Vannoutuneita volvomiehiä

Tero Kantalan ”Sairaan nopee” Volvo on karusta ulkomuodostaan huolimatta juuri päässyt läpi katsastuksesta ja on teknisessä kunnossa.

Kansankodin kansanauto Volvo on saanut Somerolla viime aikoina huonoa mainetta. Merkki on yleistynyt autohuligaanien keskuudessa siinä määrin, että uudissana ”linttavolvo” on pesiytynyt arkikielenkäyttöömme.
Kaikki volvokuskit eivät kuitenkaan ole mätiä omenoita. Joukkoon mahtuu melkoisia persoonia, mutta siitä huolimatta Volvoa voidaan yhä pitää perusmiehen perustyökaluna. Volvo on sitkeä käyttöauto, jolla voi kuljettaa paljon tavaraa.

Somero-lehti esittelee kolme erilaista volvomiestä.

 

Teksti ja kuva Armas Töykkälä.

 

Lue lisää 6.4.2018  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry