Didim
KSM härkätie2018

Esakallio-kirja nousi otsikoihin

Someron Esakallio nousi näyttävästi uutisiin, kun Tomi Lindblomin kirjoittama Esakallion historiikki julkaistiin.
Tosin useissa otsikoissa keskityttiin lähinnä tarinaan Kirkasta, joka ei 1970-luvulla löytänyt Someron tanssilavalla vessaa. Suursuosikki ei voinut mennä tanssikansan keskelle ulkohuussiin jonottamaan. Niinpä laulajan oli tehtävä tarpeensa pukuhuonekäytävän vierustaan lavarakennuksen alle. Kun asia paljastui Someron poliisipäällikölle, tämä pisti tähden korjaamaan jätöksensä.
Vaikka nolot tapahtumat tai viinanhuuruiset sekoilut nousevat mielellään otsikoihin, on kirjassa paljon tarinoita myös sinnikkäistä talkoolaisista, jotka ovat koko toiminnan mahdollistaneet. Heitä löytyy jopa kolmannessa polvessa.
Lavalla ovat 53 vuoden aikana vierailleet kaikki suuret suomalaiset tähdet. Paljon on sattunut ja tapahtunut.
Kesälukemiseksi onkin nyt tarjolla herkullisia yksityiskohtia suomalaisesta tanssilavakulttuurista ja vieläpä meiltä Somerolta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry