Didim
KSM härkätie2018

Julia Kautolla Suomen toiseksi paras ylioppilastulos

Someron lukion opiskelija Julia Kautto saavutti Suomen toiseksi parhaimman ylioppilastuloksen. Hän kirjoitti 11 ainetta, joista viiden arvosana oli laudatur ja kuuden eximia. Parhaalla laudatureita oli kuusi ja eximioita viisi.
Julia Kauton olo on vielä hieman epäuskoinen saavutuksestaan.
– Ehkä päällimmäisenä tunteena on tyytyväisyys. Neljän vuoden urakka on saatu päätökseen. Suoriuduin siitä, mitä tavoittelin, pohtii Kautto.
Edessä on välivuosi, jona hän tekee töitä ansaitakseen rahaa jatko-opiskeluihin. Historia ja kansainväliset suhteet kiinnostaisivat nuorta naista.

Julia Kautto on tyytyväinen suoritukseensa. Juhlinnan keskipisteenä olosta hän ei nauti. Hänestä työ puhukoon puolestaan.

Lue lisää tiistain 22.5. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry