Didim
KSM härkätie2018

Kattava historiateos myllyistä, sahoista ja taloista

Amanitan kustantama ja Somerniemi-Seuran julkaisusarjan 10. teos on Myllyt, sahat ja talot – Somerniemen ja Someron vesimyllyt ja -sahat ja Somerniemen kantatilojen omistajaluettelot.
Yksissä kansissa juuri ilmestynyt teos on oikeastaan kaksi kirjaa. Toinen niistä on kotiseutuneuvos Manu Kärjen päivitetty ja laajennettu historia kymmenistä koskipaikoissa sijainneista, jo kadonneista vesimyllyistä ja vesisahoista. Toisen osuuden täyttävät sukututkija Torsti Linnanmäen kokoamat Somerniemen kantatilojen omistajaluettelot.

Lue lisää 25.05.2018 lehdestä

Kirjan ovat kirjoittaneet Manu Kärki ja Torsti Linnanmäki.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry