Didim
KSM härkätie2018

Kymmenen legendan Esakallio

Esakallion kesän 2010 ohjelma ilmoitustaululla.  Kuva Ari-Matti Ruuska.

Esakallion tanssilavasta on ilmestynyt historiikki. Tomi Lindblomin kirjoittaman 102-sivuisen kirjan nimenä on Kymmenen legendan Esakallio.
Tomi Lindblom toteaa kirjan olevan viihteellinen, mutta samalla myös asiaa. Hän ei halunnut kirjoittaa perinteistä historiikkia, joka nojautuisi paljolti numeroihin, pöytäkirjoihin ja historiankirjoissa viliseviin runsaisiin yksityiskohtiin.
Sen sijaan Tomi Lindblom sai idean, että kirjan tulisi olla viihdyttävä teos Esakallion talkoolaisista, yleisöstä ja artisteista. Heille hän antoi kirjassa pääosan.

Lopulta kirjan idea jalostui kymmenen Esakalliolla vuosien varrella esiintyneen legendan ympärille. He ovat Reijo Taipale, Eino Grön, Katri-Helena, M.A. Numminen, Jussi Raittinen, Erkki Liikanen, Antti Einiö, Pentti Nikula tanssiyleisön edustajana, Saija Tuupanen ja Kyösti Mäkimattila.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry