Didim
KSM härkätie2018

Matias Kuisma sai Taitajakisassa hopeaa

Somerolainen Matias Kuisma menestyi jälleen nuorten ammattitaitokilpailussa.
Kuisma on toisen vuoden opiskelija Salon seudun ammattiopistossa. Hän oli toistamiseen mukana ammattitaidon suomenmestaruuskilpailuissa. Viime vuonnakin hän voitti hopeaa huonekalupuuseppäsarjassa.
Tämän vuoden SM-kisassa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa kolmen päivän aikana tarjoiluvaunu.
Kisan voitti Jona Verkasalo Optimasta, Pietarsaaresta.
Taitaja2018 -kisat järjestettiin 14.–17.5. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.
Nuoret tulevaisuuden huippuosaajat ja ammattilaiset kilpailivat ammattitaitokilpailun SM-mitaleista noin 45 eri ammattialalla yli neljänsadan kilpailijan voimin. Osassa kilpailulajeista nähtiin myös kansainvälisiä kilpailijoita sekä lukio- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita näyttämässä osaamistaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry