Didim
KSM härkätie2018

Mättäänsuonojan silta suljetaan kolmeksi tunniksi

Mättäänsuonojan silta sijaitsee Hirsjärvellä. Kuva: Google maps.
Mättäänsuonojan sillan puukannen lahovaurioita paikataan ja sillan liikenne katkaistaan Somerolla kolmeksi tunniksi keskiviikkona 23. toukokuuta.

Silta sijaitsee Hirsjärvellä maantiellä 13514.
Laho kohta sijaitsee keskellä ajorataa, jonka vuoksi liikenne sillalla on katkaistava paikkaustyön ajaksi. Ajoneuvoliikenne on katkaistu kello  9-12 välisenä aikana.

Siltapaikan pystyy kiertämään yleisiä teitä pitkin, mutta katkoajan lyhyyden vuoksi kiertoteitä ei viitoiteta maastoon. Kevyt liikenne pystyy kulkemaan sillan yli korjaustöiden aikanakin.

Ely-keskus pahoittelee liikennekatkon aiheuttamia haittoja tienkäyttäjille.

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry