Didim
KSM härkätie2018

Moottoripyörällä sataa keskustassa liikenteen joukossa

Poliisipartio oli suorittamassa valvontaa Someron keskustassa lauantai-iltana puoli seitsemän aikaan. Partiota vastaan tuli Joensuuntiellä kaksi moottoripyörää, joista toisen kuljettaja lähti partion kohdatessaan kiihdyttämään voimakkaasti.
Poliisipartio lähti tavoittamaan pyörää. Pääkadulla, vilkkaassa liikenteessä, pyörän kuljettaja puikkelehti muun ajoneuvoliikenteen seassa ajonopeuden noustessa ajoittain sataan kilometriin tunnissa. Katuosuudella on neljänkympin nopeusrajoitus.
Pyörän kuljettaja jatkoi ajoaan Jokioistentielle kohti Jokioisia ajonopeuden noustessa ajoittain lähelle 200 kilometriä tunnissa.
Sivullisilta saatujen vihjeiden perusteella pyörän kuljettaja, somerolainen mies, tavoitettiin myöhemmin Someron keskustasta. Hän oli palannut keskustaan vietyään käytössään olleen moottoripyörän talliin piiloon. Pyörä oli poistettu liikennekäytöstä. Kuljettajalla ei myöskään ollut sen kuljettamiseen oikeuttavaa ajokorttia.
Poliisin mukaan kyseinen ajo on mitä ilmeisemmin aiheuttanut varsinkin keskustan alueella useita konkreettisia vaaratilanteita, ja muut kadun käyttäjät ovat joutuneet väistämään kyseistä moottoripyörää törmäyksen välttämiseksi. Poliisi toivookin tällaisten henkilöiden tai muuten kyseisestä ajosta havaintoja tehneiden yhteydenottoa Salon poliisiin, virka-aikana puhelinnumeroon 0295 417 427.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry