Didim
KSM härkätie2018

Nuorten taiturien hehkua

Pääosin 9. luokkalaisten oppilaiden tekstiilityön ja kuvataiteen päättötyöt sekä muutamia lukion diplomitöitä on esillä kirjaston Parvigalleriassa 29.5. saakka. Näyttelyn nimi on Hehku.

Kuvataiteen opettaja Tanja Holmberg ja tekstiilityön opettaja Heli Kaunisto ovat aina yhtä ihastuksissaan päättötöiden näyttelyssä. Vuodesta toiseen esille tulee hienoja töitä, joihin nuoret ovat panneet parastaan. Niissä on tuoreita ajatuksia ja yllättäviä ideoita sekä taitavaa toteutusta ja tekniikkaa.
– Hienoa, kun nuoret ihmiset toteuttavat itseään. Miettivät, suunnittelevat ja tekevät. Nuorelle on iso asia saada päätökseen monta kuukautta vireillä ollut työ ja piste puurtamiselle.

Renja Moilasen teos

Lue lisää tiistain 22.5. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry