Didim
KSM härkätie2018

Onnea uusille ylioppilaille!

Someron lukio, 39 ylioppilasta

Ahlbom Mikael,  Frankberg Maria,  Grönholm Rasmus, Haakana Mira,  Haalijoki Kalle, Hakula Aleksi, Hansson Jasmin, Harhala Jere, Hauhia Nelli, Helenius Ottilia, Hovila Fanny, Jauhiainen Hanne, Jyrä Kerttu, Kaase Oskari, Kaurala Jenna, Kautto Julia, Kilpiö Emilia, Kotikoski Vilma, Kujala Emilia, Kukkonen Milla, Lehtimäki Mikko, Lyytikäinen Klaara, Manni Matias, Metsola Eetu, Moilanen Erika, Niiranen Topi, Ojala Sanni, Pelto-Lampola Ossi, Pirttilä Nuutti, Ruponen Jesperi, Salminen Aino,Seppälä Jenni, Seppänen Toni, Serlippens Jaate, Soini Emilia, Tiiri Ilmari, Tikka Salla, Vesterinen Tomi ja Woutilainen Daniel.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry