Didim
KSM härkätie2018

Katso listaa: poliisin hälytystehtävät julkaistaan Twitterissä

Lounais-Suomen poliisilaitos julkaisee perjantaina 4.5. kello 7 alkaen 24 tunnin ajan poliisilaitoksen alueen poliisille tulleet hälytystehtävät Twitterissä.

Twiiteissä kerrotaan tehtävien luonne ja lyhyt kuvaus tapahtumasta. Twiitit kirjoitetaan siten, että niistä ei ole yksilöitävissä henkilöitä tai tarkempia tapahtumapaikkoja.
Normaalisti poliisi kertoo työstään tiedotteilla ja median välityksellä, mutta ne antavat vain kapean kuvan poliisin tehtävistä. Nyt toteutettavalla twitter-kampanjalla pyritään tuomaan esiin koko tehtävien kirjo, jota poliisi työssään kohtaa. Vastaavia kampanjoita on toteutettu useiden eri poliisilaitosten alueella aikaisemmin.
Lounais-Suomen poliisilaitoksen vuorokautta voi seurata poliisilaitoksen twitter-tililtä (@L-S_poliisi) tai poliisilaitoksen www-sivuilta (www.poliisi.fi/lounais-suomi). Aiheeseen liittyvät twiitit löytyvät tunnuksella #LSpoliisi24h.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry