Didim
KSM härkätie2018

Somerolaistytöt menestyivät lentopallossa – Adelia Launoselle SM-kultaa, Saaga Laaksosen joukkue neljäs

Teksti  Jouni Oksanen

Lentopallon B-nuorten SM-kisat pelattiin uutuuttaan hohtaneella, kuukausi sitten avatulla Saimaa Stadiumilla Mikkelissä. Pinta-alaltaan yli 5 000 neliön tapahtumakeskukseen mahtuu muun muassa seitsemän täysimittaista lentopallokenttää.
SoPan tytöistä mukana Lounaisen alueen joukkueissa oli kaksi pelaajaa. Adelia Launonen pelasi Lounaisen alueen SM-kultaa voittaneessa ykkösjoukkueessa ja Saaga Laaksonen neljänneksi sijoittuneessa Lounaisen alueen kakkosryhmässä.
Molemmat somerolaiset täyttivät tonttinsa otteluissa hyvin. Lounaan ykkösjoukkue kaatoi tyttöjen finaaliottelussa idän ykkösjoukkueen 2–0(25–18, 25–14). Laaksosen edustama kakkosjoukkue taipui tiukassa pronssiottelussa Lännen ykköselle 1–2 (23–25, 25–17, 11–15).

Adelia LaunonenVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry