Didim
KSM härkätie2018

SSS: Aaro Nikula siirtyy mestarin riveihin

URHEILU. Nuorten maajoukkuepelaaja ja Salon Viestin riveissä poikien Suomen mestaruuksia voittanut Aaro Nikula, 19, siirtyy ensi kaudeksi  Vammalan Lentopallon riveihin, kertoo Salon Seudun Sanomat. 

Vammalan Lentopallo on miesten hallitseva Suomen mestari.

Peräti 212-senttinen ”Someron pisin mies” on harjoitellut ja pelannut viime vuodet Kuortaneen valmennuskeskuksessa. Hän on kuulunut myös monen muun viestiläisen tavoin 1999-syntyneiden poikien maajoukkueen vakiokasvoihin.

Nikulan ja VaLePan sopimus on kaksivuotinen, jonka aikana Nikulan on tarkoitus murtautua kivikovan joukkueen pelaavaan kokoonpanoon.

 

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry