Didim
KSM härkätie2018

TPS:n Otto Nieminen on toipunut kevään pettymyksistä – harjoituskausi jo hyvässä vauhdissa

 

Otto Nieminen

Teksti Juha Laakso
Sen enempää Turun Palloseuralle kuin sen somerolaislähtöiselle hyökkääjälle Otto Niemiselle päättynyt kausi jääkiekon SM-liigassa ei tuottanut toivottua tulosta.
Mestaruusjahtiin lähtenyt turkulaisseura joutui kovista satsauksistaan huolimatta tyytymään neljänteen sijaan. Neljännen kautensa miesten edustusjoukkueessa pelannut 22-vuotias Nieminen joutui puolestaan seuraamaan kevään pudotuspelit katsomosta.
– Vähän ikävää aikaa kevät oli. Meitä oli muutama pelaaja, jotka harjoittelimme omassa ryhmässämme, pudotuspelejä pelaavan kokoonpanon ulkopuolella. Samaa en halua kokea enää koskaan uudestaan, Nieminen myöntää.

Lue lisää 18.5.2018 lehdestä

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry