Didim
KSM härkätie2018

Yhteistyöllä kulttuuri kiitoon

Kulttuuri kasvattaa kunnan elinvoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia. Kulttuurilla on tutkitusti vaikutusta ihmisten hyvinvointiin. Myös vapaaehtoistyö lisää tekijänsä hyvinvointia.
Kulttuuripalveluita vapaaehtoisesti yhdistyksensä kautta tuottavat ihmiset ovat siis erityisen onnellisessa asemassa. He myös kasvattavat oman paikkakuntansa muiden ihmisten hyvinvointia ja alueen elinvoimaa.
Tulevana kesänä somerolaiset ovat jälleen koonneet voimansa ja järjestävät runsaasti erilaisia tapahtumia, kuten taidenäyttelyitä ja musiikkiesityksiä.
Somerolla talkootyö on voimissaan. Tekijät tuottavat iloa ja virkistystä. Yhdistykset kokoavat asukkaita ja edustavat heitä.
Ilman aktiivisia yhdistystoimijoita moni tapahtuma jäisi toteutumatta ja yleisö tavoittamatta. Siksi myös rahallista tukea tarvitaan kunnalta nykyistä enemmän, ettei väki väsy ja kunta näivety.
Parhaimmillaan kunta, kuntalaiset ja yhdistykset keskustelevat ja päättävät yhdessä, mitä kulttuuripalveluilla tarkoitetaan. Kartoitus toimii välineenä tavoitteen määrittelyn lisäksi roolien ja yhteisymmärryksen löytymiseen. Muita toimivan yhteistyön elementtejä ovat säännölliset tapaamiset, selkeät sopimukset ja riittävät resurssit.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry