Didim
KSM härkätie2018

Maatalousyrittäjät kärsivät kuivuudesta eniten

Kitukasvuiset laidunmaat ja huono säilörehusato aiheuttavat päänvaivaa karja- ja kotieläintilallisille. Kevätviljojen sato-odotukset ovat viidenneksen heikompia kuin normaalisti. Vihannestiloilla kastelulaitteet ovat olleet käynnissä täydellä teholla. Kuumuus ja kuivuus ovat tuottaneet paljon lisätyötä maatalousyrittäjille.
Terttiläläisen Mikko Virtasen sonnit laiduntavat kuivuneella nurmella. Ne pidetään läpi kesän täydellä säilörehuruokinnalla. Uuden rehun paalaus on aloitettu, vaikka nurmen kasvussa ei ole ollut kehumista.

Säilörehua saadaan paalatuksi ensimmäisestä sadosta huomattavasti vähemmän kuin viime vuonna.

Lue lisää tiistain 12.6. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry