Didim
KSM härkätie2018

Ämyri sai uuden äänikaluston

Ämyrin tanssilavalle on hankittu äänentoistolaitteet, jollaisia sillä ei ole aiemmin ollut. Hankintaa varten se sai leader-avustusta 70 prosentille hankintahinnasta.
– Rahassa mitaten se tarkoittaa ravintolaan hankittujen pöytien ja tuolien kanssa yhteensä vajaata 20 000 euroa, kertoo Somerniemen VPK:n puheenjohtaja Marko Sirro.

Lue lisää 12.06.2018 lehdestä

Heikki Ilmonen (keskellä) kävi säätämässä äänikalustoa. Somerniemen VPK:sta mukana ovat puheenjohtaja Marko Sirro ja sihteeri Riitta Lahti.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry