Didim
KSM härkätie2018

Åvikin silta suljettu keskiviikkona ja torstaina

Åvikin sillalla, maantiellä 13 526 korjataan sillan vesieristeen kuplimisvaurioita, jotka ovat aiheutuneet pitkästä hellekaudesta.
Vauriokohdat sijaitsevat keskellä ajorataa, ja sen vuoksi liikenne joudutaan katkaisemaan sillalta korjaustyön ajaksi.

Ajoneuvoliikenne katkaistaan sillalta keskiviikkona 13.6. kello 9 ja liikenne palautetaan sillalle torstai-iltaan mennessä.

Siltapaikan pystyy kiertämään yleisiä teitä pitkin, mutta katkoajan lyhyyden vuoksi kiertoteitä ei viitoiteta maastoon. Kevyt liikenne pystyy kulkemaan sillan yli korjaustöiden aikanakin. Destia pahoittelee liikennekatkon aiheuttamia haittoja tienkäyttäjille.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry