Didim
KSM härkätie2018

Elinikäistä oppimista

On kaikkien etu ja välttämättömyys, että kansalaisjärjestöt ja niiden osaaminen otetaan vahvemmin mukaan rakentamaan koulutusjärjestelmän uutta palvelukokonaisuutta. Kolmannen sektorin tulee saada myös julkista rahoitusta tähän toimintaan.
Mahdollisuus oppia itselleen sopivalla tavalla läpi elämän on jokaisen oikeus ja nykyään jopa välttämättömyys. Kansalaisjärjestöt tavoittavat laajan joukon eri elämäntilanteissa ja elämänvaiheissa olevia ihmisiä. Ne voivat toiminnan ohella aktivoida väkeä.
Järjestöjen on helpompi tavoittaa myös niitä, joita virallinen koulutusjärjestelmä ei tavoita. Järjestötoiminta tuottaa osaamista, josta hyötyy työelämä ja koko yhteiskunta.
Itsensä kehittäminen läpi elämän edistää aktiivista kansalaisuutta, osallisuutta, työllisyyttä ja ehkäisee sosiaalista syrjintää.
Kaikki tarvitsevat arjen ja yhteiskunnan uusiutuvia perustaitoja ikään, koulutustaustaan tai työmarkkina-asemaan katsomatta. Jokainen tarvitsee oman osaamisen päivittämistä.
Mahdollisuus elinikäiseen oppimiseen on tasa-arvoisempaa, kun sen järjestämiseen osallistuvat myös kansalaisjärjestöt.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry