Didim
KSM härkätie2018

Videot: Pallo-Iirot oli tyly vieras MaPS:in juhlaottelussa – katso myös ennakkostudion kova vieraskattaus

Jalkapallohuuma on huipussa juuri käynnistyneiden MM-kisojen myötä. Myös paikallinen jalkapallokausi elää juhlaviikonloppua, sillä menestynyt ja perinteikäs Maskun Palloseura juhlii 30-vuotissynttäreitään.

Somero-lehti striimasi Palloseuran juhlaottelun lauantaina. Kyseessä oli jalkapallon Kolmosen Kuukauden ottelu, jossa Masku kohtasi Pallo-Iirot Raumalta.
Raumalaiset olivat tylyjä vieraita Maskussa, sillä Pallo-Iirot voitti Maskun kahdella maalilla. Lopputulos oli 4-2.

Katso tästä tallenne matsistriimista.

 

Pallo-Iirojen maalintekijät olivat Eetu Kaipio (kaksi maalia), Emenike Uchenna Mbachu ja Topias Silvennoinen.
Maskun maalit teki Jari Oksanen.

 

Ennen ottelua nähtiin livenä MaPS-haastatteluja. Maskun Palloseuran juhliin saapui lauantaina nimekäs joukko urheiluvaikuttajia ja urheilijoita.
Ennakkostudiossa vieraana olivat Suomen U17-tyttöjen maajoukkueen MM-lopputurnaukseen vienyt valmentaja Marko Saloranta. Hänellä on takanaan 324 ottelua Maskun riveissä.

Lisäksi haastatteluun tuli NHL-jääkiekkoilija Mikko Rantanen. Colorado Avalanchea NHL:ssä edustava nuorukainen on pelannut koko junnujalkapallouransa Mapsin paidassa.
Roope ja Riku Riski ovat myös Maskun kasvatteja.

Paikalla oli myös Maskun Palloseuran puheenjohtaja Valtteri Roiha ja Suomen palloliiton Länsi-Suomen piirin piirijohtaja ja MaPS:n perustajajäsen Jouni Koivuniemi.

 

Katso tallenne ennakkostudiosta tästä.

 

Ottelustriimit toteutetaan yhteistyössä Pallopiirin kanssa. Ottelut selostaa Mikko Seppälä ja kommentaattorina on Iivari Hovi.

 

 

KOLMONEN 2018
Kuukauden ottelut suorana somerolehti.fi:ssä

    • To 19.7. klo 18.30 SC Wolves–TuWe
    • La 11.8. klo 15.00 FC Boda–SoVo
    • Su 9.9. klo 19.15 TPK–ToVe
    • La 6.10. klo 15.00 FC Inter2–FC Åland

 

Someron oma Kolmosen joukkue Someron Voima sijoittuu tällä hetkellä sarjataulukossa viidenneksi. SoVon seuraava peli on keskiviikkona, jolloin se matkustaa Paraisille. Vastassa on Piffen.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry