Didim
KSM härkätie2018

Kaupunki myy Tervaskannon Mehiläiselle

Kaupunginvaltuusto hyväksyi Tervaskannon myymisen Mehiläiselle pitkän keskustelun sekä tiukaksi menneen äänestyksen jälkeen. Äänestyksessä myyntiasian palauttaminen uudelleen valmisteluun hävisi pienimmällä mahdollisella erolla lukemin 18–17.
Sosiaalidemokraatit, kristillisdemokraatit, perussuomalaiset, vasemmistoliitto sekä vihreät äänestivät palauttamisen puolesta. Keskustan ja kokoomuksen valtuustoryhmissä äänet hajosivat. Palauttamisen kannalla olivat keskustasta Juha Salo, Mikko Virtanen ja Mikko Älli ja kokoomuksesta Kati Fonsell-Laurila ja Henri Seppälä.
Kauppa Mehiläiselle astuu voimaan sen jälkeen, kun Mehiläinen ensi vuoden loppuun mennessä on rakentanut Somerolle uuden 60-paikkaisen palvelutalon.

Lue lisää 21.06.2018 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry