Didim
KSM härkätie2018

Kohti uutta

Tänä viikonloppuna on monella edessään suuri juhla. Ammattiin valmistuminen tarkoittaa yhden elämänvaiheen päättymistä. On aika jättää opiskeluelämä ja osittain myös sen mukana tulleet ihmissuhteet.
On aika etsiä työpaikkaa, lähteä ehkä omilleen, mentävä elämässä eteenpäin.
Myös ylioppilailla on edessään suuri elämänmuutos. Somerolla ei ole jatko-opiskelupaikkoja, on muutettava toiselle paikkakunnalle. Useimmat ovat asuneet tähän asti synnyinkodissaan, nyt on aika perustaa ensimmäinen oma koti.
Äidit ja isät jäävät kaipaamaan lapsiaan. Heidänkin on sopeuduttava uuteen elämäntilanteeseen, linnunpoika jättää pesän.
Muutosten tuulissa mieleen nousevat Ernest Hemingwayn viisaat sanat:
”Täytyy tottua siihen,
ettei elämän tärkeimmissä risteyksissä
ole tienviittoja.”Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry