Didim
KSM härkätie2018

Kolme Esan urheilijaa valittiin EM-kisoihin Berliiniin

Kolme Someron Esan urheilijaa valittiin 15 muun kanssa elokuun 6.–12. päivinä pidettäviin Berliinin EM-kisoihin. Kisamatka varmistui hallikauden ja alkukesän kilpailujen perusteella Minna Nikkaselle ja Tommi Holttiselle seiväshypyssä sekä Henri Liipolalle moukarinheitossa.
Parhaillaan viikonlopun Someron Seiväskarnevaaleihin keskittyvä Minna Nikkanen on toistaiseksi ainoa naisten seiväshyppyyn valittu EM-edustaja. Nikkaselle odotetaan seuraa lähinnä myös Somerolla kilpailevista Saga Anderssonista ja Wilma Murrosta.
Miesten seiväshyppyyn valittiin samalla koko EM-rajan saavuttanut nuori suomalaistrio, Holttisen lisäksi Tampereen Pyrinnön Urho Kujanpää ja Karhulan Urheilijain Tomas Wecksten. Kolmikko nähdään Someron Seiväskarnevaaleilla.
Kaustisten moukarikarnevaaleilla kisaava Henri Liipola on toistaiseksi ainoa miesten moukariedustaja. Joukkuetta täydennetään vielä Kalevan Kisojen jälkeen.
Kun aiemmin oli valittu jo viisi urheilijaa, niin kaikkiaan Suomen EM-joukkueeseen on nyt valittu 23 edustajaa, joista kolme edustaa Someron Esaa. Holttinen ja Liipola ovat ensikertalaisia aikuisten arvokisoissa, kun taas Minna Nikkaselle kisat ovat jo kahdennettoista ulkoratojen arvokisat.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry