Didim
KSM härkätie2018

Kun kirjoittaminen on kivaa ja helppoa

 

Ensi syksynä Someron lukion toiselle vuodelle jatkava opiskelija Ella Nyman pitää kirjoittamisesta. Yläkoulun seitsemänneltä luokasta asti hän on kirjoittanut runoja, tarinoita ja novelleja – ihan kaikenlaista tekstiä.
Viime lukukaudella Nyman otti äidinkielen opettaja Minna Salon innostamana osaa Rakkaus on sinivalkoinen -runokilpailuun. Ella Nyman lähetti kisaan kolme runoa, joista yksi tai useampi valittiin julkaistavaksi nuorten runokirjaan 100 runoa tunteella ja rakkaudella.

Lue lisää 15.06.2018 lehdestä

Ella Nyman kotitalonsa eli Terttilän vanhan koulun takapihan rappusilla.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry