Didim
KSM härkätie2018

Luonnon mahtavuutta liki keskustaa

Kallioseinämä, mahtavia näkymiä ja luonnon hiljaisuutta voi kokea aivan liki Someron keskustaa. Ainakin Pajulassa se on mahdollista, kun Metsä-Koivulan polun luontolenkki laajeni. Vanha reittikin on edelleen käytössä.
Polkua ylläpitää Lounais-Hämeen retken Someron jaosto. Uuden polun merkinnästä ja raivaamisesta vastasi talkooporukka.

Lue lisää torstain 21.6. Somero-lehdestä

Metsä-Koivulan laajennetulta lenkiltä löytyy näin huikeita kallioita.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry