Didim
KSM härkätie2018

Mansikan pääsato tulossa heti juhannuksen jälkeen

 

Mikäli säät jatkuvat edelleen lämpiminä, on mansikan pääsato kypsymässä heti juhannuksen jälkeen. Näin arvioi mansikanviljelijä Pentti Tuomola, jonka pelloilta ensimmäiset marjat poimittiin jo viime viikolla.

Lue lisää 19.06.2018 lehdestä

Marjanviljelijän näkökulmasta nyt ei ole hyvä vuosi, koska koko maassa sato kypsyy samaan aikaan, Pentti Tuomola toteaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry