Didim
KSM härkätie2018

Matkahuolto siirtyy toiselle puolelle Joensuuntietä

Someron uutena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa ensi viikon alusta Mika Salminen. Hän pitää Joensuuntie 18:ssa Someron Keilahallia, jonka yhteyteen Matkahuollon matka- ja pakettipalvelut siirtyvät; heinäkuun 2. päivästä pakettipalvelut ja syyskuussa myös matkaliput.
Linja-autot lähtevät edelleen vanhalta paikaltaan toiselta puolelta katua.

– Ne koukkaavat tuomassa ja hakemassa paketit täältä meiltä. Täältä keilahallilta asiakas saa lähettää paketin matkaan ja noutaa, kertoo asiamies Salminen.
– Tämä menee tässä samassa, vaikka aika monta koukeroa on vielä opeteltava. Matkahuollosta tulevat opettamaan meitä ensi viikoksi, toteaa Mika Salminena.
Tiskin taakse on rakennettu hylly pienemmille paketeille, isommat ovat varastossa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry