Didim
KSM härkätie2018

Moni somerolaisyritys tarvitsee lisää työntekijöitä, jotta kasvu onnistuu

Someron yrittäjillä on uskoa tulevaisuuteen. Kysely osoittaa, että 20 prosenttia somerolaisyrityksistä hakee toimintaansa kasvua. Kasvavien yritysten kirjo on laaja. Mukana on muun muassa teollisuuden, rakennusalan, kaupan ja palvelualan yrityksiä.
– Se on selvä signaali, että Somerolla on uskoa tulevaisuuteen ja alueen elinvoimaisuuteen. Tulevaan katsotaan positiivisesti. Suunta on oikea, iloitsevat kaupungin kehittämisasiantuntija Antti Leino ja elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo.
Yrityksillä on tarvetta palkata uutta väkeä töihin. 33 yritystä ilmoitti, että väkeä tarvitaan lisää heti, lähitulevaisuudessa tai vuoden sisällä.
– Tämä tarkoittaa, että Somerolle olisi tulossa noin 54 uutta työpaikkaa. Se on suuri määrä tämän kokoiselle paikkakunnalle, laskee Uusitalo.

Kevään aikana Salon seudulla selvitettiin puhelinhaastatteluin yritysten työvoima-, osaamis- ja kehittämistarpeita. Somerolla yritysharavakyselyyn vastasi 363 yrittäjää.

Projektissa olivat mukana Salon ja Someron kaupungit, Yrityssalo, Salon seudun ammattiopisto ja Turun ammattikorkeakoulu. Puhelinhaastattelut teki Call Center.

Lue lisää perjantain 8.6. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry