Didim
KSM härkätie2018

Paakkaset Viroon taidenäyttelyyn

Nora ja Heikki Paakkanen vievät molemmat yhden työn Viroon Viinistun rantakylän taidemuseon näyttelyyn. Avajaiset ovat 2. päivä kesäkuuta ja näyttely kestää kesäkuun ajan.

Taidemuseo sijaitsee vanhan kalakolhoosin eli kalatehtaan jäähdyttämöissä. Viinistun museossa voi nauttia satojen virolaistaiteilijoiden töistä kautta aikojen eli noin 1 000 virolaisesta taideteoksesta. Gallerian vanhoissa rautaisissa vesitankeissa eli niin sanotuissa tynnyrigallerioissa ovat vaihtuvat näyttelyt.

Lue lisää 01.06.2018 Somero-lehdestä

Nora ja Heikki Paakkasen taidenäyttely Viinistussa Virossa kestää kesäkuun ajan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry