Didim
KSM härkätie2018

Pajulan kirpputori on auki viimeistä kesää

Aila ja Aulis Aaltonen ovat pitäneet kirpputoria Pajulassa kotonaan 10 vuotta. Kirppis on ollut auki kesäisin, auennut samoihin aikoihin Somerniemen kesätorin kanssa ja sulkenut syksyllä.
Tavaraa on hankittu huutokauppamiehiltä ja kuolinpesistä, ja vanhoja huonekaluja, työkaluja ja hevosvetoisia koneita oli omastakin takaa. Aila on katsonut myös hyväkuntoisia vaatteita, kankaita, lakanoita, pöytäliinoja ja verhoja myyntiin.
Ikä on Aila Aaltosen mukaan syy, miksi kirpputorin pito tämän kesän jälkeen loppuu.

Lue lisää tiistain 19.6. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry