Didim
KSM härkätie2018

Sami Uotilan seikkailupuistoon kattoterassi ja rakkaudenpolku – satukirja Hiidenlinnasta

Sami Uotila on teettänyt satukirjan, joka kertoo Hiidenlinnasta, seikkailupuistosta ja koko Somerniemestä. Kirjan julkistus on kesäkuun aikana. Kattoterassille mahtuu noin 60 ihmistä ruokailemaan.

Hiidenlinnan yhteydessä oleva Sisumetsän Seikkailupuistoon on lisätty uusia palveluita. Viime kesän jälkeen on valmistunut muun muassa grilliruokaa tarjoava 60-paikkainen kattoterassi, 16-henkilölle sopiva vuokrattava kokous- ja ruokailutila sekä seikkailupuiston ratojen alla kulkeva rakkaudenpolku lukkosiltoineen ja pussauskoppeineen.
– Julkaisemme myös vielä tässä kuussa satukirjan, jonka seikkailut ulotetaan eri puolille Somerniemeä, kertoo matkailukohteen isänsä Sami Uotila.

Hiidenlinnan toiminta on säilytetty entisellään. Kesän taiteilijavieras on mediamoguli Pauli Aalto-Setälä.

 

Lue lisää 1.6.2018  lehdestä

 

Uusi vuokrattava kokoustila on varustettu muun muassa terassilla ja keittiöllä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry