Didim
KSM härkätie2018

Somerolaiskaksikko häiriköi ja pahoinpiteli ihmisiä keskustassa

Poliisi sai sunnuntaina hieman aamuneljän jälkeen ilmoituksen Somerolla ihmisiä pahoinpidelleestä mieskaksikosta.
Toinen miehistä oli yllättäen käynyt somerolaismiehen kimppuun anniskelupaikassa. Päällekävijä oli kaatanut uhrin lattialle ja alkanut kuristaa tätä.
Nopeasti ohimenneessä välikohtauksessa uhri sai mustelmia ja haavan kyynärpäähänsä.
Häirikkökaksikko jatkoi öykkäröimistään kaveriporukkansa tukemana hieman myöhemmin grillillä. Seurue oli alkanut huudella viereisessä pöydässä olleelle miehelle, joka katsoi parhaimmaksi poistua paikalta. Häirikköseurue oli lähtenyt seuraamaan miestä, jolloin toinen kaksikosta oli onnistunut lyömään paennutta kerran kasvoihin, ensimmäinen lyönti meni ohi.
Uhri oli lopulta juossut kotiinsa. Ilmeisesti joukkovoimaansa luottaen häirikköseurue oli seurannut miestä tämän asunnon luo. Aikansa ovea hakattuaan häiriköt olivat kuitenkin poistuneet paikalta.
Poliisi ei tavoittanut häiriköitä yöllä, mutta heidän henkilöllisyytensä on tiedossa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry