Didim
KSM härkätie2018

Somerolaistaiteilija mukana lastenanimaation teossa

Kuvataiteilija Keanne van de Kreeke tekee animaation yhdessä Andréa Vannucchin ja Laura Naukkarisen kanssa. Siinä käsitellään muun muassa lasten pelkoa, turvallisuuden tunnetta ja irrottautumista tutuista paikoista.

– Teos on vain muutama minuuttia pitkä yhdistelmä videota, valokuvaa, animaatiota, viivapiirroksia sekä äänimaailmaa, kertoo somerolaistaiteilija.
Vannucchi vastaa lähinnä videoista, valokuvista ja editoinnista, van de Kreeke piirroksista ja animaatioista ja Naukkarinen äänimaailmasta.
Van de Kreeke sai animaatioelokuvan tekemiseen Taiteen edistämiskeskukselta lastenkulttuurin kohdeapurahan, 4 500 euroa.

Lue lisää tiistain 12.6. Somero-lehdestä

Toisen sukissa -animaatiossa seikkailevat Amna-tyttö ja Jussi-poika.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry