Didim
KSM härkätie2018

K-kauppias Lundén lähtee ehdolle eduskuntavaaleihin

Mikko Lundén aloitti vasta hetki sitten kauppiasuransa K-Market Somerolla. Nyt mies hakee vielä isompia haasteita, sillä tavoitteena on kansanedustajan paikka eduskunnassa.

Varsinais-Suomen perussuomalaiset on asettanut ensimmäiset ehdokkaansa ensi kevään eduskuntavaaleihin ja mukana on myös salolainen Lundén.

Lundén on Salon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen.

 

Hän oli ehdolla myös vuoden 2015 eduskuntavaaleissa.

Perussuomalaisten muut eduskuntavaaliehdokkaat maakunnasta ovat nykyiset kansanedustajat Kike Elomaa ja Ville Tavio, entinen kansanedustaja, erikoistutkija Lauri Heikkilä Marttilasta ja eduskunta-avustaja Vilhelm Junnila Naantalista.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry