Didim
KSM härkätie2018

Suomalainen on kunnioitettavan kekseliäs

Suomalaisuus ja suomalaisten tapa elää on vahvasti kytköksissä vuodenaikoihin ja sään muutoksiin. Maissa, joissa eletään pienemmissä säävaihteluissa, elämä ja kuluttaminen ovat tietyllä tavalla enemmän samanlaista pitkin vuotta.
Syksyllä suomalaiset asennoituvat valon vähenemiseen ja ilmojen viilenemiseen. Arjessa yritetään jaksaa aloittamalla uusi harrastus. Ruokavalio korjataan terveelliseksi. Kulutustavaroita päivitetään vuodenajan mukaiseksi. Seurat, kansalaisopistot, monien alojen yritykset ja kaupat saavat uusia jäseniä ja asiakkaita.
Talvella tekeminen muuttuu jään ja lumen tulon myötä. Kulutetaan ja tarjotaan palveluja hieman eri tavalla. Samoin keväällä ja lopulta kesällä. Nyt elämme aikaa, jolloin energiaa riittää. Kesä toi torit ja tapahtumat. Ulkoharrastukset ja lomat. Palveluiden ja tuotteiden kysyntä kasvaa, samoin tarjonta.
Suomalaiset ovat fiksua kansaa. Olemme sopeutuneet luontomme kiertokulkuun ja oppineet soveltamaan taitojamme vallitsevan vuodenajan mukaan. Se vaatii älyn lisäksi loputonta viitseliäisyyttä. Mielessä käy ajatus helpommasta elämästä palmun alla. Sitten tajuaa, että monimuotoisuus on suuri rikkaus. Meillä on etuoikeus nauttia vaihtelusta. Kuinka tylsää olisi myydä päivästä toiseen samoja sukellusräpylöitä, kun voi kaupustella suksia, uimapukuja, juoksulenkkareita, toppahaalareita ja onkivapoja.
Suomessa ei kohtaa yritystä, joka laittaa lapun luukulle ”sesongin” loputtua, ja avaa ovensa vasta sen alettua uudelleen, tai harjoittaa väliaikana jotakin muuta yritystoimintaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry