Didim
KSM härkätie2018

Uimarantoja kunnostetaan suven aikana

Pahasti kaislottuneita Pitkäjärven ja Oinasjärven rantoja aiotaan perata kuluvan kesän aikana.
– En osaa vielä sanoa milloin ja tarkalleen miten se tulee tapahtumaan, mutta asia on hoidettava. Rantojen perkaaminen on kasvuston niittoa, jos suurempia toimenpiteitä tarvitaan, esimerkiksi ruoppausta, niin silloin homma siirtyy kaupungille, Someron Liikunnan liikuntapaikkamestari teemu Kujanpää selventää.

Lue lisää perjantaina 29.6. Somero-lehdestä

Pitkäjärven uimarannalta pitää poista kaislaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry