Didim
KSM härkätie2018

Valolasipesä on kuvia, lasia ja tekopesiä

Someron Kivimeijeri on kulttuurikeitaana ihme jo itsessään. Ainutlaatuinen miljöö houkuttaa vuosi toisensa jälkeen kesänäyttelykokonaisuuksiinsa maamme ehdotonta eliittiä valokuvan, lasitaiteen ja keramiikan saralta.
Viikonloppuna avattu Valolasipesä tarjoaa arkkitehti Panu Kailan lahoavia rakennuksia, valokuvaaja Stefan Bremerin pölyhiukkasissa uivia ihmisiä, Mari Pirkkasen ampiaistekopesiä ja Markku Salon värikylläistä lasia.
Lisäksi esillä on tuttujen paikallistenLue lisää tiistain 19.6. Somero-lehdestä taiteilijoiden Pirjo Lautiaisen, Marika Jensenin ja Antero Kareen töitä.

Lue lisää tiistain 19.6. Somero-lehdestä

Markku Salo tekee taidetta myös jämälasista.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry