Didim
KSM härkätie2018

Voimainkoitos iloksi itselle ja muille

Somerolle on taas saatu aikaiseksi Suviheinäviikot. Runsas läjä erilaisia tapahtumia on tehty yhdessä. Joukolla on suunniteltu, valmisteltu ja nyt tapahtumat tuodaan muiden eteen nähtäväksi ja koettavaksi.
Juhlan tai tapahtuman valmistelu antaa useille eniten tyydytystä. Se, että saa toimia joukossa samanhenkisten kanssa.
Suviheinäviikot starttaavat tänään perjantaina avajaisilla Kiiruun puistossa. Sunnuntaina 15.7. Suviheinä on taputeltu tältä kesältä.
Parin viikon aikana on luvassa näyttelyitä, luentoja, näytelmiä, konsertteja, tansseja, perinnetapahtumia ja paljon muuta.
Ajanjaksolla tapahtuu kaikenlaista mukavaa, rauhallista, villiä ja tunteisiin vetoavaa. On järjestetty kotikutoista, mutta myös kutsuttu muualta taitajia ilahduttamaan väkeä.
Somerolaiset tietävät, mitä Suviheinäviikot tarkoittavat. Jos niitä halutaan markkinoida ja kehittää, niin ehkä teeman kirkastaminen myös muualta tulevien tietoisuuteen olisi aiheellista. Jos kerran nähdään vaivaa, niin toivoa sopii, että myös mahdollisimman moni saa nauttia työn hedelmistä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry