Didim
KSM härkätie2018

Ainutlaatuinen näyttely Vitalin tuotannosta

Kira Kauppi
Hovilan kartanolla heinäkuun ajan avoinna oleva näyttely Liisa Vitalin tuotannosta ja elämästä esittelee taiteilijasta ainutlaatuisia yksityiskohtia. Somerolaisen taiteilijan, korusuunnittelija Liisa Vitalin veljen puolison tytär Mia Laakkonen sanoo, että Hovila on hyvin luontainen paikka tuoda Vitali esille.
– Liisan veli, Väinö Vitali, pyysi ennen kuolemaansa, että toisimme Liisan nimen uudelleen takaisin maailman kartalle. Olemme tämän näyttelyn ja uusien tuotteiden myötä nyt aloittaneet työn tämän asian eteen. Vanhan tuotannon lisäksi näytillä ovat uudet sisustustavarat ja korumallisto Kehrä. Minulla on näyttelystä oikein hyvä olo, Laakkonen kertoo.

Lue lisää 6.7. Somero-lehdestä tai Suvi-Somerosta, jota saat Lehtiluukusta tai Somero-lehden konttorista

Liisa Vitali 100 -näyttelyn anti on laaja.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry